Sett ditt preg: Legg til personlige lapper til utendørsutstyret ditt

Det er ingenting som å ha ditt eget merke på utendørsutstyret ditt. Enten du skal ut for å fange fisk til røykeren, sitte rundt et bål og grille marshmallows eller dra på en overlevelsestur i villmarken, er det viktig å ha riktig utstyr. En måte å sette et personlig preg på utstyret ditt er å bruke spesialdesignede gummietiketter.

Gummilapper er en fin måte å legge til en kul 3D-effekt til klærne, vesken eller annet utstyr. Du kan bestille 100 patcher og designe dem slik du vil. Kanskje din klubb eller organisasjon har en spesiell logo som vil se bra ut på vesker eller klær, eller kanskje du vil ha en klassisk rund, oval eller firkantet form. Det er en praktisk løsning å velge borrelås på baksiden, da det gjør etikettene enkle å feste og fjerne.

 

Et annet alternativ er å få laget spesialdesignede stoffmerker, også kjent som strykelapper. Disse lappene kan lages på flere forskjellige måter, slik at du kan tilpasse dem for å passe dine spesifikke behov. De er enkle å påføre klærne ved å bare stryke dem på, og du kan også velge å sy etikettene selv.

For et mer eksklusivt utseende bør du vurdere broderte etiketter. Disse gir et mer tredimensjonalt utseende, noe som gjør at merket skiller seg mer ut. Vevde etiketter er også et godt alternativ for å lage de fleste typer logoer og kan brukes til å produsere mer detaljerte design enn broderi.

 

Lang holdbarhet
Hvis logoen din er veldig detaljert, kan en trykt stoffetikett være den beste løsningen. Dette gir mulighet for fargegradienter og andre detaljer som ikke er mulig med andre typer stoffetiketter. I tillegg kan metalliske farger som gull og sølv også brukes for å gi en glans til enkelte elementer eller hele merket.

Et annet godt aspekt ved å bruke skreddersydde patcher er holdbarheten de tilbyr. For eksempel er gummistempler laget av et slitesterkt materiale som tåler vær og vind, slik at de holder lenge. Stoffetiketter, spesielt broderte eller vevde, har også høy holdbarhet og tåler hyppig bruk og vask.

Å ha spesiallapper laget for utstyret ditt er en fin måte å sette et personlig preg på og vise frem din personlige stil. Enten du skal fiske eller dra på en lang tur, vil skreddersydde merkelapper få utstyret ditt til å skille seg ut. Så ta en titt på de forskjellige tilgjengelige alternativene.